overzicht alle studiedagen
 
 

inschrijvingsmodaliteit

De Studiedag voor ICT-coördinatoren van het VVKSO is toe aan de dertiende editie. Het programma bestaat uit een plenaire sessie met aansluitend daarop in de voormiddag 2 lezingen. Na de broodjesluch kunt u weer twee lezingen volgen en we sluiten de dag gewoontegetrouw af met een receptie. De 4 lezingen + 2 reserves kunt u selecteren uit een totaal van 11 voordrachten. Ook dit jaar bezorgen we u een documentatiepakket van een aantal firma's.

Tot 19 mei 2004 kunt u zich hier inschrijven voor de sessies en receptie. Bij de geselecteerde sessies kunt u vragen formuleren die u graag door de spreker behandeld ziet. Het aantal inschrijvingen is beperkt: zodra het maximale aantal deelnemers bereikt is, wordt uw inschrijving in een wachtlijst geplaatst. Op de website vindt u onder meer een wegenkaartje naar de UIA, een plattegrond van de campus ... De dagindeling van de studiedag wordt samengesteld op basis van de voorkeuren van de deelnemers. U ontvangt uw persoonlijke dagindeling bij aanmelding op de studiedag.

De bijdrage voor deelneming aan deze studiedag (lunch, koffie, syllabus) bedraagt 35 EUR. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de bijdrage op de rekening, vermeld in de uitnodiging.Vergeet niet bij de betaling uw naam en code op te geven.

 
 
Home   |   Contacteren   |   Webmaster