Startpagina studiedag
 
 

inschrijvingsmodaliteit

Sinds vorig schooljaar beheert uw eloV-schoolverantwoordelijke zelf de accounts van leerlingen en leraren en het aanmaken van cursussen. Dit maakt van uw eloV-schoolverantwoordelijke(n) een sleutelfiguur in de werking en continuļteit van eloV in uw school. We streven er daarom naar deze personen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en evoluties op eloV.

We willen daarom graag met u en uw eloV-verantwoordelijke(n) de overgang naar het nieuwe schooljaar voorbereiden en praktische informatie meegeven. Daartoe richten we een samenkomst in voor alle di-recties van eloV-scholen, de eloV-schoolverantwoordelijken en pedagogische begeleiders op 14 mei 2008 in de school Visitatie Mariakerke (Broeders van Liefde), Zandloperstraat 8 9030 Mariakerke van 10 tot 16 uur. Tijdens de middagpauze is het eloV-team ter beschikking voor vragen en is er gelegenheid tot informele contacten met de deelnemers met gebruik van eloV.

De kostprijs is 25 EURO per deelnemer, met inbegrip van onthaal met koffie in de voormiddag, een broodjeslunch en een koffiepauze in de namiddag. Uw inschrijving wordt definitief na betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer 435-0304931-43.

U kunt tot 5 mei 2008 inschrijven

 
 
Home   |   Contacteren   |   Webmaster