Startpagina studiedag
 
 

inschrijvingsmodaliteit

Sinds dit schooljaar beheert uw eloV-schoolverantwoordelijke zelf de accounts van leerlingen en leraren en het aanmaken van cursussen. Dit maakt van uw eloV-schoolverantwoordelijke(n) een sleutelfiguur in de werking en continuļteit van eloV in uw school. We streven er daarom naar deze personen zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en evoluties op eloV.

Ter gelegenheid van de overstap naar de nieuwste versie van Blackboard, het onderliggende e-leerplatform van eloV, willen we graag met u en uw eloV-verantwoordelijke(n) de overgang naar het nieuwe schooljaar voorbereiden en praktische informatie meegeven, zoals het reglementair kader rond digitaal materiaal, het archiveren van leerlingenmateriaal en samenwerken op eloV. Daartoe richten we een samenkomst in voor alle directies van eloV-scholen, de eloV-schoolverantwoordelijken en pedagogische begeleiders op 9 mei 2007 in het Arenberginstituut, Naamsestraat 96 te Leuven van 10 tot 16 uur. Tijdens de middagpauze is het eloV- en Toledo-team ter beschikking voor vragen en is er gelegenheid tot informele contacten met de deelnemers.

De kostprijs is 25 EURO per deelnemer, met inbegrip van onthaal met koffie in de voormiddag, een broodjeslunch en een koffiepauze in de namiddag. Uw inschrijving wordt definitief na betaling van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer 435-0304931-43.

U kunt tot 30 april 2007 inschrijven

 
 
Home   |   Contacteren   |   Webmaster