Startpagina studiedag
 
 

Routebeschrijving

Arenberginstituut
Naamsestraat 96
3000 Leuven
Email:
  
U komt met de eigen wagen

Van de E40 Brussel - Luik

Neem afrit 22 (‘Leuven’). Na de scherpe bocht komt u op de E314. Neem onmiddellijk de eerste afrit (Afrit 15: ‘Leuven’). U komt op de Koning Boudewijnlaan. Volg deze 4-baansweg. U passeert 2 lichten. Na de 2e lichten komt u aan een viaduct. Sla net voor het viaduct rechtsaf. U bevindt zich nu op de ring rond Leuven. U komt uit op de Naamsepoort. Ga aan de lichten linksaf, de Naamsestraat in. Het Arenberginstituut bevindt zich op nummer 96, aan uw linkerkant.

Van E314 Hasselt - Leuven

Neem afrit 18, zo komt u op de Mechelsesteenweg. Sla linksaf, richting Leuven. Sorteer rechts voor. 500 meter rechtdoor komt u aan lichten. Sla rechtsaf. U bevindt zich nu op de ring rond Leuven. Aan de eerste lichten (de Tervuursepoort) gaat u rechtdoor. Sorteer links voor. U rijdt nu over een viaduct. Sla linksaf aan de de eerstvolgende lichten (de Naamsepoort), de Naamsestraat in. Het Arenberginstituut bevindt zich op nummer 96, aan uw linkerkant. Voor iedereen die met de wagen komt: Neem steeds de ring rond Leuven, tot aan de Naamsepoort. Sla daar de Naamsestraat in. Wanneer u een andere invalsweg neemt is de kans dat u op tijd in de zaal geraakt zeer klein. Het centrum van de stad is voor het overgrote deel verkeersvrij.

PARKING

Als u vanop de Leuvense ring de Naamsestraat inrijdt, is er aan uw linkerkant (net voor u het het Arenberginstituut tegenkomt) de H. Hartparking (tegenover het H.Hartziekenhuis).

U komt met het openbaar vervoer

Van het station

Stap de Bondgenotenlaan door, richting centrum. U komt op de Grote Markt. Aan uw linkerkant ziet u het Leuvense stadhuis. Het stadhuis ligt op de hoek van de grote markt en de Naamsestraat. Sla dus onmiddellijk nŕ het stadhuis linksaf. U bent nu in de Naamsestraat. Het Arenberginstituut bevindt zich op nummer 96, aan uw rechterkant.

 
 
Home   |   Contacteren   |   Webmaster